nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

četvrtak, 4. april u 19.30 Novi prostor
as13Performans „Not available in your country“ predstavlja omažni i eksperimentalni čin u kome umetnik pokušava da se suoči se medijskim filterima i cenzurama, i često oskudnim produkcijskim limitima. Uz otežane tehničke uslove umetnik pokušava da posredstvom atrakcije i afektacije ispituje problem.

317910 318648634876899 310561932352236 732659 1258974934 nMultimedijalna umetnica i komunikolog Jelena Stojanović, rođena 1989. godine u Pirotu, završila Fakultet za medije i komunikacije pri Univerzitetu „Singidunum” u Beogradu kao i MA studije na odseku za digitalne umetnosti i nove medije. Bavi se glumom, performansom i izradom kostima. Izvodila je performanse u Muzeju primenjenih umetnosti, na Mikser festivalu, FMK-u. Takođe je radila scenografiju i igrala u predstavi „Rekvijem za sreću“ u režiji prof. dr Amre Latifić, koja se izvodila u Beogradskom dramskom pozorištu. Trenutno je na interdisciplinarnim doktorskim studijama za teoriju umetnosti i medija na Univerzitetu umetnosti u Beogradu. Radi kao asistent na Fakultetu za medije i komunikacije na predmetima gluma, performans i vizuelne umetnosti.

Pin It