• 5.jpg
  • 1.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 2.jpg

as12četvrtak, 5. april 21:00 - 01:00 velika sala koncert

Grupa Jarboli nastala je u Beogradu 1992. godine. Prvi album, samizdat “Čizmanoga” izašao je 1996. godine skrpljen od živih i studijskih snimaka koje je grupa do tad napabirčila. Prvi zvanični album Jarbola “Dobrodošli” izašao je 1999. za B92. Isti izdavač objavio je i album “Suvišna sloboda” dve godine kasnije. U narednom periodu Jarboli doprinose osnivanju izdavačke kuće Odličan hrčak koja objavljuje njihova sledeća izdanja: EP “Uslovna sloboda” i album “Buđanje proleća”. Poslednji album Jarbola “Zabava” iz 2011. objavljen je na duplom vinilu i u digitalnom formatu, besplatno na sajtu exitmusic.tv.

Ola Horhe ("Najbolji novi bend u 2009. godini" po izboru kritičara web magazina Popboks) je nastao u Beogradu kao retro-futuristički duet (analogni sintisajzeri i bubnjevi). Bend sada nastupa kao trio u postavi Andy Pavlov (sintisajzeri, vokal), Sonja Lončar (sintisajzeri, vokal), Nemanja Aćimović (akustični i elektronski bubnjevi). Održali su veliki broj uspešnih koncerata u regionu i nastupali u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Ljubljani, Skopju, Splitu, itd. Održali su uspešne turneje u Makedoniji i Sloveniji i nastupali na festivalima Magdalena (Maribor), filmski Festival Palić, Dis-Patch, Mikser, Šabački letnji festival, BELEF 2010, Forest Fest, Refract, EXIT, Sound&Vision, itd. Njihov prvi album izašao je kao slobodan download za EXIT label i na vinilu za izdavačku kuću Odličan hrčak iz Beograda. "Moderno, a analogno, energično i prefinjeno u isto vreme. Ukratko, jedinstvena pojava na domaćoj muzičkoj sceni." Aleksandar Pavlić, web magazin Popboks.

Grupa Teleport je nastala polovinom 2010. godine i njeni članovi su: Beba i Alisa – vokali, Laza – bas, Dejan – bubanj, Đura – gitara i vokal. Zvuk benda je okarakterisan kao psihodelični rok sa raznim primesama i bend je do sada imao više uspešnih klupskih nastupa po Beogradu i regionu. Snimljen je i materijal za album koji će se pojaviti uskoro pod nazivom “Dobra dimenzija” i trenutno je u toku snimanje prvog spota za numeru “Spektrum”. Teleport će na koncertu 5. aprila u velikoj sali SKC-a predstaviti svoj celokupni materijal, a u pripremi je i specijalno iznenađenje za to veče.

Ulaz slobodan!    


Pin It