nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

3. april 13:00 novi prostor
predavanje na temu: Jezik saosećanja – jezik nenasilne komunikacije; govori: Dobrinka Kuzmanović, dipl. psiholog, Departman za psihologiju, Fakultet za medije i komunikaciju, Beograd, Filozofski fakultet, Beograd; moderatorka: Ivana Kovačević

...Pre nego što skočim da se branim,
pre nego što progovorim iz povređenosti ili straha,
pre no što podignem zid od reči,
kaži mi, da li sam dobro čuo?
Reči su prozori ili zidovi,
one nas sputavaju ili oslobađaju...

Rut Bebermayer (Ruth Bebermeyer)

Zašto neki ljudi izgube kontakt sa svojom saosećajnom prirodom i postanu agresivni i nasilni? A šta pomaže nekim ljudima da sačuvaju kontakt sa svojom saosećajnom prirodom čak i u najizazovnijim okolnostima? Da li smo manje spremni da povređujemo druge ukoliko se više uživljavamo u njihova emocionalna stanja? Šta je kognitivna, a šta emocionalna empatija? Kako jezik i način na koji komuniciramo oblikuju i boje naše odnose s drugima? Kada su reči prozori, a kada zidovi?

Pin It