nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

2. april u 17:00 novi prostor
Govori: Nenad Simić, predsednik Beo­gra­dske trgo­vačke omladine (realizacija: B. Ceković i S. Grbić)
Predavanje  predstavlja osvrt na znamenite trgovce i njihov odnos prema mladima i obrazovanju, a takođe čini i najavu za istoimenu izložbu od 12. do 18. aprila.

Trgovci su tokom 19. i 20. veka značajno podržavali razvoj obrazovanja materijalno i moralno. Mnogi su ostavili iza sebe brojne institucije koje i danas postoje i služe mladima i obrazovanju. Predviđena je i video prezentacija kao vizuelna podloga predavanju, koja sadrži osvrt na period od dva veka i govori o radu trgovaca i njihovim naporima da se poboljša položaj mladih i obrazovanja u celini.

Pin It