nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

petak 1. april u 19:15 mala sala i ulaz
malasala-NevenaKocicArhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu
Voditeljka kurseva dr Nataša Teofilović
Izložba traje do 4. aprila.
Radovi studenata:
Kurs 1:

Nevena Kocić, Danijel Pavić, Marko Krstić, Dimitrije Radosavljević, Milan Kalapiš, Sonja Dimčić, Ksenija Radovanović, Slavko Vukmirović, Đorđe Krsmanović.
Kurs 2: Danka Stanković, Nataša Stanaćev, Aleksandar Lalović, Ilija Janićijević, Jelena Brajković, Darko Kadvanj, Nikola Ivković.
Kurs 3: Nemanja Zimonjić, Nikola Stevanović, Jovana Pavić, Vuk Koković, Nikola Stepković i Nikola Ivković, Danijel Pavić, Nevena Kocić, Goran Maksić, Vuk Stanković, Aleksandra Jevtović.
Na stepenicama prema maloj sali, ispred i u njoj će biti printovima predstavljen izbor ispitnih radova iz izbornih predmeta Digitalne animacije 1, 2 i 3, sa prve i druge godine master studija. Ti radovi su rađeni na Softimage|XSI koji se sada zove Autodesk|Softimage i spada među vodeće aplikacije za 3D karakter animaciju, vizuelne efekte, vizuelizacije i video igre. Obuka u ovako kompleksnom softveru studentima daje veoma širok opseg znanja primenljiv u različitim disciplinama – od filmske i reklamne industrije, industrije video igara, arhitektonskih vizuelizacija i animacija, do naučno istraživačkih projekata, kao i samostalnih umetničih radova. Pored ovoga, cilj kurseva je da se studenti upoznaju sa logikom procesa rada u 3D aplikacijama i da im se dâ šire znanje primenljivo i izvan konkretnog softvera. Tema Kursa 1 su stilizovani humanoidni karakteri i kurs ima za cilj izdvajanje, naglašavanje specifičnih karakternih osobina, a akcenat je na prepoznavanju karakterističnog gesta ili pokreta. Tema Kursa 2 su karakteri koji za kretanje koriste celokupno telo (ribe, na primer), a ne udove, odatle se za animaciju i dizajn analiziraju bića koja se kreću kroz fluide. Tema Kursa 3 je metafora čoveka ili čovek kao metafora, izražavanje njegovog karaktera kroz glumu, odnosno animaciju govora i mimike; cilj trećeg kursa je da studenti nauče kako da se jasno izraze kroz virtuelne dvojnike.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  

Pin It