nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

13 – 20. april otvaranje: utorak, 13. april u 19:00

AS10fotografije
Izložba pod nazivom “Life by legs” donosi tridesetak fotografija formata 45x50cm, nastalih kao rezultat umetnikovog istraživanja u protekle tri godine na raznim lokacijama, uglavnom u Beogradu. Umetnički pristup je dokumentarog karaktera, a u koncepciji projekta primećuje se umetnikova koncentrisanost na glavni motiv –

noge u situacijama u kojima se on (motiv) nalazi ili zatiče u ophođenju. Ova kolekcija "live" fotografija ima za svrhu da dočara naš odnos prema nogama, naš izbor gde ćemo kročiti i šta obuti uz lični umetnički izraz fotografa. Autor navodi: “Izložbom se obeležava kraj jednom traganju za odgovorom na pitanje: da li nam noge govore nešto o nekome? Raznovrsnost snimljenih fotografija prezentuje individualnost ljudi koje sam sretao, na koje sam nailazio ili jednostavno ljude koje sam tražio, a toga nisam ni bio svestan. Ovim fotografijama sam pokušao da prikažem rezultate tog traganja, da noge, stopala, nokti, čarape, cipele, patike, mogu biti izraz stanja nečije duše, pa i njihova socijalno-psihološka slika.”
Danilo Peternek (1983. Beograd), završio je Višu grafičku školu u Beogradu. Radio je kao fotograf u dnevnim listovima "Politika" i "Glas javnosti", nedeljniku "Evropa", "Plejboju", beogradskom e-portalu "nadlanu.com", magazinu "Sanoma". Od 2007. radi u novinskoj agenciji “Tanjug", agenciji "Demotix" i magazinu "Belguest". Od 1999. godine učestvuje na većini izložbi fotografije u organizaciji Foto saveza i, posebno, Foto kluba Beograd, na Foto konkursu Mercedes-Benz Srbija, Beograd, 2006, na Međunarodnoj  izložbi novinske agencije Beta, Beograd 2008. Dobio je više nagrada i priznanja iz domena fotografije.

gallery1 gallery1 gallery1

Pin It