nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

13 – 25. april otvaranje: utorak, 13. april u 19:00
AS10Izložba planova, projekata i prostornih instalacija povodom Svetskog meseca pejzažne arhitekture.

Širom sveta udruženja pejzažnih arhitekata tokom aprila predstavljaju svoju profesiju i njen doprinos u stvaranju i očuvanju životne sredine i održivog sutra. April ove godine za pejzažne arhitekte u Srbiji,

međutim, nosi i dodatnu simboličku sadržinu, budući da se  tokom meseca slavi i 50 godina postojanja Odseka za pejzažnu arhitekturu i hortikulturu i 90 godina rada Šumarskog fakulteta.

Kao vid kreativnog doprinosa obeležavanju tih događaja, Udruženje pejzažnih arhitekata Srbije, Odsek za pejzažnu arhitekturu i hortikulturu Šumarskog fakulteta i  PUPA (Podmladak udruženja pejzažnih arhitekata Srbije), uz pomoć tima SKC-a i učenika srednje škole Drvoart iz Beograda, pripremili su i ovu izložbu koja predstavlja ujedno i prikaz profesionalnih dostignuća i demonstraciju kreativnosti u primeni postupaka pejzažne arhitekture.
Cilj izložbe je predstavljanje kompleksne profesije pejzažne arhitekture koja - kroz planiranje, uređivanje, upravljanje predelima, kulturnim i prirodnim dobrima, održivi dizajn prostora i ekološki inženjering - obezbeđuje zdravo okruženje za današnje i buduće generacije. Biće izloženi radovi profesionalaca, radovi iz projekata međunarodne saradnje, kao i nagrađeni studentski radovi. Pored toga, studenti pejzažne arhitekture, u okviru PUPA-e, postaviće interaktivne instalacije u prostoru galerije kao i ispred SKC-a. Tokom trajanja izložbe biće organizovano predavanje na temu ‘Globalno zagrevanje – pejzažna perspektiva’.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1

Pin It