nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

slobodan braco dimitrijević, jedan od 5 planetarno najuspešnijih ex-yu umetnika s kraja 20. veka, koga i danas mnogi pamte po onim ranim radovima kojima je slučajne prolaznike uvodio u sistem umetnosti, zatečen je tokom ovogodišnje manifestacije „noć muzeja“ kako u galeriji skc-a s pažnjom razgleda izložbu „muzeji i još poneko mesto sećanja“. na lokalnom nivou, ovaj umetnik je možda najviše poznat po radu kojim se skc proglašava za mesto koje „bi moglo biti od istorijskog značaja“ – što je uostalom toliko često bilo citirano. zanimljiva koincidencija, budući da se tokom ove manifestacije skc predstavio sa nekoliko autoistorizujućih projekata, kako u odnosu na instituciju, tako i na samo zdanje! d.v.

Pin It