nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

ponedeljak, 24. april (traje do 5. maja)
vslpu 003Ciklus izložbi: Afirmacija mladih /Studentske izložbe
izložba najboljih radova studenata Visoke škole likovnih i primenjenih umetnosti, Beograd
Stručna komisija za selekciju radova: prof. dr Miodrag Krkobabić, predsednik; predavač mr Marija Grahovac-Karan, član; prof. mr Zorica Čobanović, član.
Visoka škola likovnih i primenjenih umetnosti iz Beograda jedina je državna visokoškolska ustanova strukovnih studija na polju umetnosti u Srbiji. Škola akcenat stavlja na razvijanje veština u praktičnom radu, a studente privlači pre svega zbog inovativnih studijskih programa i novih umetničkih i stručno aplikativnih predmeta, malih grupa i individualnog rada sa studentima.
U Visokoj školi likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu postoje tri odseka: mediji slike, grafički dizajn i dizajn enterijera. Škola svake godine organizuje veliki broj izložbi svojih studenata i na taj način afirmiše njihove prve rezultate na polju umetnosti kao i njihovo prvo pojavljivanje na javnoj umetničkoj sceni. Upravo je prošlogodišnja saradnja sa Srećnom galerijom SKC-a na projektu Drugačiji pogled - kolektivna izložba studentskih fotografija, rezultirala strategijskim programskim planom da se najbolja ostvarenja studenata sa svih odseka Škole predstavljaju u ovoj galeriji na izložbi koja pretenduje da bude tradicionalna godišnja manifestacija. Na ovogodišnjoj izložbi predstaviće se studenti sva tri odseka, umetničkim radovima iz oblasti fotografije, skulpture, plakata i video radova.

 SVE NAJBOLJE OD VŠLPU  SVE NAJBOLJE OD VŠLPU  SVE NAJBOLJE OD VŠLPU

Pin It